Sunday, 30 December 2012

Kawan

hmm , kawan??aku ni x reti sngt nak berkawan sebnarnye..pemalu konon..tapi bila dah ade kawan , aku akan sentiasa sayang dia.n dalam2 bnyk2 kawan aq , mesti ade sorang yg akan aq sayang ketat2 sngt...tapi dah jadi adat agknyer sapa2 berkawan ngan aq.mesti x kan lama..best friend aq mesti da move on atau pun dia start berubah..dan kemungkinan faktor diri sendiri(aq) pun ade kaitan..tapi nak buat camne kan..x kan nak paksa dia kawan balik cam dulu..haha...aq mmg bab kawAn aq cepat terasa.lau diaorg x layan aq sikit, aq majuk.hehe.tapi lau kawan2 aq ade terbaca ni , aq minta maaf.aq bkn x nak pujuk korang kdang2.tapi aq nak kasi korang cool dulu.bak kata org , carik2 bulu ayam lama2 bercantum juga...jadi maafla.lau aq kutuk korang , maksudnyer korang dulu best friend aq pastu korang x kawan aq cam dulu.sebab?aq x kan kutuk best friend aq.betul.aq x tipu.lau majuk tu yela.tapi kutuk x penah.lau org kutuk korang pun aq senyap je.sebab aq sayang korang.harap2 diaorg ade baca la ni. nurfarain syuhada normarzatul sahera khairul najwa athirah nazliza najiha alya izzati nur hidayah ameera izzati dayangku nurazmina nur raihana n others i didnt say..sori , malas type.. jangan lupa aq .. :(

1 comment: