Friday, 3 August 2012

its me

hey hey , assalammualaikum and good day , dah lama x update , sebab x dek masa(cewah , aq yg pemalas , salahkan masa pulak , masya Allah) hmm , proses nak ubah diri dah ok sikit , aq dah mula join bnyk aktiviti maktab , cewah , bnyk konon (petuihh) , at least ade la kan perubahan( sikitla), how am i going to be when im 17 ???x taula , x leh dibayangkan , x rase diri ni cam dah tua , sebab yelah , lau dibandingkan dngn fom 5 masa aq fom 3 , nmpak perbezaannyer , fom 5 masa fom 4 pun nampakla, tapi fom 5 aq cmner ahh???x leh nak BAYANG LANGSUNG!i am scared , takot x bole sesuaikan diri ngan diaorg , tapi sebab ade nyer ALYA IZZATI(mak jemah a.k.a my bessttt friend , kott) i manage to surive , hmmm , when i listen to the song in my blog (WRITER BY ELLIE GOULDING) i feel , aq rase ...cam ade harapan agy , walaupun lirik tu x dek kaitan ngan apa2 dlm hidup aq(cewah , yeker ni farah??) hahaha , ok , doakan followers blog ni bertambah la , amin , k salam~

No comments:

Post a Comment